Diensten

Subsidies

Opleidingsmateriaal boeken

Werkgevers aangesloten bij VVNL krijgen voor hun werknemers/stagiaires korting op lesmateriaal.
VVNL-leden sturen na het aanmaken van een account bij SVH eerst een mail aan infobetaling@svh.nl met de melding dat zij lid zijn en recht op korting hebben. SVH zal daarna de korting toepassen.

Coördinator Beveiliging Evenementen Horeca

Het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein (SFV) subsidieert voor de opleiding Coördinator Beveiliging Evenementen Horeca de helft van de opleidingskosten voor VBe NL leden als zij premieplichtig zijn aan het sociaal fonds.

Praktijkbeoordelaar ESO

SFV ondersteunt organisaties met een tegemoetkoming voor opleidingen tot Praktijkbeoordelaar ESO.

Kwaliteitlabel Veiligheidsdomein

De eerste twintig VVNL-leden die het Kwaliteitslabel Veiligheidsdomein behalen en voldoen aan de gestelde eisen van de subsidieregeling, ontvangen een subsidie van 50% van het SFV voor de standaard audit. Deze subsidie wordt, na het behalen van de audit en na het overleggen van de factuur aan het SFV, verstrekt.

STAP-budget

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Mensen kunnen deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. De subsidie heet STAP. Dit staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Klik hier.